Blog

  • Gamaclinic. Vocació dental i mèdica

    Divendres 28 de Abril de 2017
    Dental
    Amb més de 30 anys de servei a Carnellá, Gamaclinic amplia els seus serveis amb tractaments complementaris i amb el màxim rigor mèdic
  • Medicina Estètica

    Dimecres 26 de Abril de 2017
    Estètica
    Medicina estètica de qualitat i el màxim rigor sanitari per a uns resultats espectaculars.
    En Gamaclinic defensem la importància d'oferir tractaments d'estètica amb totes les garanties mèdiques.
  • És útil el fil dental?

    Dimecres 26 de Abril de 2017
    Dental
    Tots sabem l'important que és tenir una bona higiene oral diària, però no tots som igual de rigorosos i constants. Fins i tot cepillándonos als 2 minuts mínims necessaris no podem arribar al cent per cent de la nostra higiene dental, necessitem complementar-la amb l'ús del fil dental.
  • Síndrome de la Boca Ardent (SBA)

    Dimecres 26 de Abril de 2017
    Dental
    Es caracteritza per dolor urent, cremor, coïssor, picor dins la boca, en llengua, paladar, amb trastorns del gust (amarg o metàl·lic) i alteracions de la salivació (saliva espessa i disminució de la quantitat).
    En explorar la cavitat oral, no s'observa res fora del normal, la mucosa pot presentar un aspecte sa o una mica enrogit, també es pot observar pèrdua de papil·les gustatives.
  • Fils tensors, Lifting facial sense cirurgia

    Dijous 20 de Abril de 2017
    Estètica
    A mesura que passa el temps i envellim, la nostra pell va perdent fermesa, finor i elasticitat, mentre es produeix la pèrdua de col·lagen i greix facial. En resum, apareix la tan desitjada flacciditat i també arrugues. Les zones més afectades de la nostra cara solen ser les galtes, celles, contorn dels ulls i també coll i papada.
  • Cura oral en nadons

    Divendres 28 de Abril de 2017
    Dental
    La higiene oral és important encara que no hagin sortit encara les primeres dents. És important conscienciar els pares perquè entenguin que sense la seva ajuda no podem establir un ordre en la boca dels seus fills, per més que nosaltres intentem curar-la.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei, en funció dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí .