Blog

Fils tensors, Lifting facial sense cirurgia

Fils tensors, Lifting facial sense cirurgia
A mesura que passa el temps i envellim, la nostra pell va perdent fermesa, finor i elasticitat, mentre es produeix la pèrdua de col·lagen i greix facial. En resum, apareix la tan desitjada flacciditat i també arrugues. Les zones més afectades de la nostra cara solen ser les galtes, celles, contorn dels ulls i també coll i papada.

Els fils tensors són una tècnica no invasiva, molt segura, indolora i amb resultats immediats, el principal fi és el tensat cutani mitjançant la inserció de fils a la dermis amb una agulla guia. Abans de la intervenció es realitza un estudi de la pell, per això és una tècnica totalment individualitzada per a cada pacient, depenent de l'edat, la fisonomia i el grau de flacciditat.

No es tracta d'un tractament nou, els fils es porten aplicant en el camp de la medicina estètica des de fa anys; però el que ha suposat un gran avanç és una nova generació de fils, coneguts com fils coreans, que estan fabricats de polidioxanona PDO, un compost biològic totalment compatible i reabsorbible pel cos, que no produeix al·lèrgies. A més, no requereix d'un llarg repòs després de la seva aplicació i no és necessària l'hospitalització del pacient ni l'ús d'anestèsia general. Normalment se sol aplicar anestèsia local en pomada.

Cal deixar clar que aquest tractament no es tracta d'una alternativa al lífting quirúrgic tradicional, sinó que s'utilitza amb intenció de retardar el pas per quiròfan o complementar els seus efectes.

Resultats

Els efectes dels fils tensors són instantanis i s'aconsegueix reafirmar i enfortir la pell de la zona tractada, atorgant-li un aspecte molt natural i saludable. El resultat definitiu s'obté quan es forma el col·lagen, entre 1 i 2 mesos després de l'aplicació del tractament.

El rejoveniment sol durar, depenent de la tipologia del pacient, fins a 18 mesos, però un dels avantatges d'aquesta tècnica és que poden tornar-se a aplicar fils per dur a terme retocs que aconsegueixin mantenir els efectes.

Perfil candidat per a aquest tipus de lífting
 • Persones amb signes lleus d'envelliment o flacciditat que només requereixen una petita empenta.
 • El perfil més habitual solen ser dones d'entre 35 i 45 anys afectades pels primers efectes del pas del temps.
 • En el cas de persones grans, es recomana sotmetre a un tractament de fils tensors com a complement a intervencions de cirurgia estètica com el lífting facial.
 • També es recomana per a aquelles persones que, havent-se realitzat anteriorment algun tipus d'estirament facial o de coll, hagin tingut algun tipus de recaiguda.
Avantatges
 • Els seus efectes són immediats i s'aconsegueix un rejoveniment facial molt notable.
 • L'expressió de la cara no canvia després de sotmetre al tractament.
 • Es tracta d'una tècnica de rejoveniment facial molt segura que no requereix d'hospitalització alguna ni anestèsia.
 • Estimulen la proliferació de col·lagen a la dermis.
 • Els fils, després de ser administrats, no són visibles ni es nota la seva presència.
 • En no ser necessàries les incisions, no es produeix sagnat ni deixa cicatrius o marca alguna a la pell.
 • Resultats molt naturals
 • Els fils coreans, en estar compostos d'un material biològic, són reabsorbits de forma natural en un termini de 6 a 8 mesos i no produeixen cap tipus d'al·lèrgia
 • Es pot tornar a aplicar les vegades que sigui necessari. A causa d'això, molts pacients opten per reforçar regularment els resultats obtinguts
Desavantatges
 • Encara que els efectes secundaris són lleus i poc freqüents, en casos excepcionals poden donar-se petits hematomes, inflamació o alguna lleugera infecció.
 • Els seus resultats ens són permanents, desapareixen progressivament i en menys temps que els d'una intervenció convencional. Solen tenir una durada d'entre 12 i 18 mesos.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei, en funció dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí .