Avís legal

Clínica Dental Gamadent S.L., amb NIF/CIF B65892986, direcció Avda. Sant Ildefons, 8 Local 1, 08940 – Cornellà de Llobregat (Barcelona), no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda a les pàgines d’ internet de www.clinicagamadent.com.

Amb els límits establerts a la llei, www.clinicagamadent.com no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es troben en les seves pàgines d’internet.

Els continguts i informació no vinculen a www.clinicagamaent.com ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus ja que només es tracta d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’internet de www.clinicagamadent.com poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que www.clinicagamadent.com no pot controlar. Per tant, www.clinicagamadent.com no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els texts, imatges, sorolls, animacions, software i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de www.clinicagamadent.com o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial. Ha de comptar amb el consentiment exprés de www.clinicagamadent.com.

Així mateix, per accedir a alguns del serveis que www.clinicagamadent.com ofereix a través del website haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment de lo establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal li informem que, mitjançant la complementació dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en el fitxers de Clínica Dental Gamadent, S.L. amb la finalitat de poder-li donar i oferir els nostres serveis així com per informar-li de les millores del lloc web. Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, de manera gratuïta mitjançant email a jessica@clinicagamadent.com o a la direcció Avda. Sant Ildefons, 8 Local1, 08940 – Cornellà de Llobregat (Barcelona).
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei, en funció dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí .