Política de privacitat

Política de dades de caracter personal segons la LOPD
Clínica Dental Gamadent, S.L., en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, informa que les dades personals que es recullen a través dels formularis del lloc web www.clinicagamadent.com s’inclouen en els fitxers específics d’usuaris dels serveis de Clínica Dental Gamadent, S.L.
La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com finalitat el manteniment de la relació comercial i el desenvolupament de feines d’informació, formació, assessorament i altres activitats pròpies de Clínica Dental Gamadent, S.L.
Aquestes dades únicament seran cedides a aquelles entitats que siguin necessàries amb l’únic objectiu de donar compliment a la finalitat anteriorment exposada.
Clínica Dental Gamadent, S.L adopta les mesures necessàries per garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades conforme al que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de decembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD).
L’usuari podrà en qualsevol moment exercir els drets d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació reconeguts en la citada LOPD. L’exercici d’aquests drets pot realitzar-lo el propi usuari a través d’email a jessica@clinicagamadent.com o en la direcció Avda. San Ildefons, 8 Local 1, 08970 – Cornellà de Llobregat (Barcelona).
L’usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell són certes i correctes, i es compromet a mantenir-les actualitzades, comunicant els canvis a Clínica Dental Gamadent, S.L.

Dades recopilades pels usuaris dels serveis
En els casos en els que l’usuari inclogui fitxers amb dades de caràcter personal en els servidors d’allotjament compartit, Clínica Dental Gamadent, S.L. no es fa responsable de l’incompliment per part de l’usuari de la LOPD.

Retenció de dades en conformitat a la LSSI
Clínica Dental Gamadent, S.L. informa que, com prestador de servei d’allotjament de dades i en virtut de lo establert en la Llei 34/2002 de 11 de juliol de Serveris de la Societat de la informació i de Comerç Electrònic (LSSI), reté un període màxim de 12 mesos la informació imprescindible per identificar l’origen de les dades allotjades i el moment en que es va iniciar la prestació del servei. La retenció d’aquestes dades no afecta al secret de les comunicacions i només podran ser utilitzades en el marc d’una investigació criminal o per la salvaguarda de la seguretat pública, posant-se a disposició del jutges i/o tribunals o del Ministeri que així les demani. La comunicació de dades a les Forces i Cossos de l’Estat es farà en virtut a lo disposat en la normativa sobre protecció de dades personals.

Drets propietat intel·lectual www.clinicagamadent.com
Clínica Dental Gamadent, S.L. es titular de tots els drets d’autor, propietat intel·lectual, industrial, industrial, “know how” i quants altres drets guarden relació amb els continguts del lloc web www.clinicagamadent.com i els serveis oferts en el mateix, així com dels programes necessaris per la seva implementació i la informació relacionada. No es permet la reproducció, publicació i/o ús no estrictament privat dels continguts, totals o parcials, del lloc web www.clinicagamadent.com sense el consentiment previ i per escrit.

Propietat intel·lectual del software
L’usuari ha de respectar els programes de tercers posatsa la seva disposició per Clínica Dental Gamadent, S.L., encara sent gratuïts i/o de disposició pública.
L’usuari no adquireix cap dret i llicencia pel servei contractat, sobre el software necessari per la prestació del servei, ni tampoc sobre la informació tècnica de seguiment del servei, excepció feta dels drets i llicencies necessàries pel compliment dels serveis contractats i únicament durant la duració dels mateixos. Per tota actuació que excedeixi del compliment del contracte, l’usuari necessitarà autorització per escrit per part de Clínica Dental Gamadent, S.L., quedant prohibit a l’usuari accedir, modificar, visualitzar la configuració, estructura i fitxers dels servidors propietat de Clínica Dental Gamadent, S.L., assumint la responsabilitat civil i penal derivada de qualsevol incidència que es pogués produir en els servidors i sistemes de seguretat com a conseqüència directa d’una actuació negligent o maliciosa per la seva part.

Propietat intel·lectual del continguts allotjats
Es prohibeix l’ús contrari de la legislació sobre propietat intel·lectual dels serveis prestats per Clínica Dental Gamadent, S.L., i, en particular de:
  • La utilització que resulti contraria a les lleis espanyoles o que infringeixi els drets de tercers.
  • La publicació o la transmissió de qualsevol contingut que vulneri drets de la propietat intel·lectual de tercers.
  • La recollida i/o utilització de dades personals d’altres usuaris sense el seu consentiment exprés o contravenint lo disposat en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de Dades de Caràcter Personal.
  • La utilització del servidor de correu del domini i de les direccions de correu electrònic per l’enviament de correu massiu no desitjat.
  • L’usuari té tota la responsabilitat sobre el contingut de la seva web, la informació transmesa i emmagatzemada, els enllaços de hipertext, les reivindicacions de tercers i les accions legals en referencia a la propietat intel·lectual, drets de tercers i protecció de menors. L’usuari és responsable respecte a les lleis i reglaments en vigor i les regles que tenen a veure amb el funcionament del servei online, comerç electrònic, drets d’autor, manteniment de l’ordre públic, així com principis universals d l’ús d’internet.
L’usuari indemnitzarà a Clínica Dental Gamadent, S.L. per les despeses que genera la imputació de la Clínica Dental Gamadent, S.L. en alguna causa la responsabilitat de la qual fóra atribuïble a l’usuari, inclosos honoraris i despeses de defensa jurídica, inclòs en el cas d’una decisió judicial no definitiva.

Protecció de la informació allotjada
Clínica Dental Gamadent, S.L. realitza còpies de seguretat dels continguts allotjats en els seus servidors, però no es responsabilitza de la pèrdua o l’esborrament accidental de les dades per part dels usuaris. De igual manera, no garanteix la reposició total de les dades esborrades pels usuaris, ja que les citades dades podrien haver sigut suprimides i/o modificades durant el període de temps transcorregut des de l’última còpia de seguretat. Els serveis oferts, excepte els serveis específics de backup, no inclouen la reposició dels continguts conservats en les còpies de seguretat realitzades per Clínica Dental Gamadent, S.L., quan aquesta pèrdua sigui imputable a l’usuari; en aquest cas, es determinarà una tarifa adient a la complexitat i volum de la recuperació, sempre prèvia acceptació d l’usuari. La reposició de dades esborrades només està inclosa en el preu del servei quan la pèrdua del contingut sigui deguda a causes atribuïbles a Clínica Dental Gamadent, S.L.

Comunicacions comercials
En aplicació de la LSSI. Clínica Dental Gamadnet, S.L. no enviarà comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o un altre medi de comunicació electrònica equivalent que prèviament no haguessin estat sol·licitades o expressament autoritzades pels destinataris de les mateixes.
En el cas dels usuaris amb els que existeixi una relació contractual prèvia, Clínica Dental Gamadent, S.L. sí està autoritzat a l’enviament de comunicacions comercials referents a productes de la Clínica Dental Gamadent, S.L que siguin similars als que inicialment van ser objecte de contractació amb el client. En tot cas, l’usuari pot sol·licitar que no se li facin arribar més informacions comercials a través dels canals d’Atenció al Client, després d’acreditar la seva identitat.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei, en funció dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí .