Blog

 • Gamaclinic amb el bàsquet de Cornellà

  Dimecres 11 de Abril de 2018
  Fisioteràpia
  El Club de Bàsquet Cornellà i Gamaclinic col·laboren per fer arribar la podologia i fisioteràpia esportives a la pràctica del bàsquet.
 • Fibrólisis Diacutània O TÈCNICA DE GANXOS

  Dimarts 20 de Febrer de 2018
  Fisioteràpia
  El millors tractaments al teu servei.
 • Esport saludable

  Dimarts 10 de Octubre de 2017
  Fisioteràpia
  Sabies que els peus suporten més de 3 vegades el pes del nostre cos en cada trepitjada?
  Una trepitjada incorrecta afecta seriosament l'equilibri mecànic de tot el cos.
 • Kinesiotape o embenat neuromuscular

  Divendres 29 de Setembre de 2017
  Fisioteràpia
  Cada cop és més freqüent veure aquests cridaners embenats en esportistes professionals, però què és la kinesioterapia? Em pot anar bé a mi també?
 • Gamaclinic. Vocació dental i mèdica

  Divendres 28 de Abril de 2017
  Dental
  Amb més de 30 anys de servei a Carnellá, Gamaclinic amplia els seus serveis amb tractaments complementaris i amb el màxim rigor mèdic
 • Fisioteràpia, ¿En què consisteix?

  Dimecres 12 de Abril de 2017
  Fisioteràpia
  És més eficaç prevenir que curar, quantes vegades hem escoltat o dit això? Però de vegades, per falta de temps per a nosaltres mateixos ens adaptem a conviure amb el dolor ja suportar, fins i tot de vegades a força de medicació. Aquesta actitud el que fa és solucionar per moments les nostres incomoditats però no actuem en l'origen del dolor. Quantes vegades hem arribat a casa amb dolor a les cervicals, zona lumbar, ... o fins i tot ja ens hem despertat així. Si aquest és el teu cas, hauries de fer tractament de Fisioteràpia.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei, en funció dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí .