Blog

Gamaclinic amb el bàsquet de Cornellà

Gamaclinic amb el bàsquet de Cornellà
El Club de Bàsquet Cornellà és un dels clubs de bàsquet amb més tradició de Catalunya. Des de 1929 es dedica a la formació de persones mitjançant l'esport, transmetent valors tan importants com el respecte, la responsabilitat i el treball en equip. Actualment compta amb més de 30 equips en les diferents categories.

El Club de Bàsquet Cornellà ha format a jugadors de primera línia com Pau Gasol i s'ha consolidat com un referent esportiu a Cornellà ia tota la comarca del Baix Llobregat i Barcelona.

Conscients de la importància d'una bona salut muscular i articular en un esport com el bàsquet, Gamaclinic i el Bàsquet Cornellà han arribat a un acord de col·laboració per fer arribar els serveis de podologia i fisioteràpia esportives a tots els jugadors i socis del club.

En Gamaclinic proporcionem una completa gamma de servei de salut orientats a prevenir, diagnosticar i tractar les lesions esportives.

En podologia esportiva destaca l'anàlisi dinàmica de la marxa i la petjada per detectar la necessitat de millora i la confecció de plantilles personalitzades per corregir-les.

La fisioteràpia esportiva ofereix solucions per a una eficaç recuperació de lesions existents i tractaments i assessorament per a evitar-les.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei, en funció dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí .