Blog

Gamaclinic. Vocació dental i mèdica

Gamaclinic. Vocació dental i mèdica
GAMADENT és una clínica dental en funcionament des de l'any 1984. La nostra primera ubicació va ser a República Argentina 64, sota el nom de CLÍNICA DENTAL SATÈL·LIT. L'any 2006 ens vam traslladar a l'Avinguda Sant Ildefons 8, a un local a peu de carrer, que ens va permetre ampliar les nostres instal·lacions així com tenir total accessibilitat per a pacients amb mobilitat reduïda.

El canvi de nom fa al·lusió a la filosofia de la nostra clínica. GAMADENT és una clínica familiar, gestionada per les doctores Jéssica i Estefania García Marquès, amb la inestimable ajuda del doctor Cristóbal Covatto. Entre els tres abasten totes les especialitats de l'odontologia, ja que mai han deixat de formar-se i créixer. Contínuament assisteixen a congressos, cursos i postgraus per oferir als nostres pacients una odontologia de qualitat i d'última generació.

En el nostre afany de créixer i d'oferir un servei integral vam començar a interessar-nos per altres especialitats, fora de l'àmbit odontològic però que estan íntimament relacionades. Observem que molts dels nostres pacients pateixen disfunció de l'articulació temporomandibular (ATM), el que afecta l'oclusió, a la musculatura, a les dents i moltes vegades produeix mals de cap i malestar que no podem solucionar tractant únicament el nostre camp de treball com odontòlegs. La higiene postural del pacient és totalment imprescindible per a la salut.

És per això que hem decidit ampliar les nostres instal·lacions i comptar en el nostre centre amb un equip de FISIOTERAPEUTES, OSTEÓPATES I PODÒLEGS, que ens permetrà oferir als nostres pacients un tractament integral.

Avui comença el nostre camí en aquest bloc com a eina també perquè estigueu informats de totes les nostres novetats i notícies. Només queda donar-vos les gràcies per la vostra confiança.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei, en funció dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí .