Blog

 • Síndrome de la Boca Ardent (SBA)

  Dimecres 26 de Abril de 2017
  Dental
  Es caracteritza per dolor urent, cremor, coïssor, picor dins la boca, en llengua, paladar, amb trastorns del gust (amarg o metàl·lic) i alteracions de la salivació (saliva espessa i disminució de la quantitat).
  En explorar la cavitat oral, no s'observa res fora del normal, la mucosa pot presentar un aspecte sa o una mica enrogit, també es pot observar pèrdua de papil·les gustatives.
 • Cura oral en nadons

  Divendres 28 de Abril de 2017
  Dental
  La higiene oral és important encara que no hagin sortit encara les primeres dents. És important conscienciar els pares perquè entenguin que sense la seva ajuda no podem establir un ordre en la boca dels seus fills, per més que nosaltres intentem curar-la.
 • On el sucre s'amaga

  Dimecres 12 de Abril de 2017
  Dental
  En aquests últims dies, ens hem fet ressò del projecte dut a terme per sinAzucar.org que pretén mostrar de forma gràfica la quantitat de sucre que tenen en la seva composició molts dels productes industrials que consumim habitualment.
  Segons l'OMS hauríem consumir un màxim de 25 grams diaris però, sense saber-ho, consumim moltíssim més.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei, en funció dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí .