Blog

On el sucre s'amaga

On el sucre s'amaga
En aquests últims dies, ens hem fet ressò del projecte dut a terme per sinAzucar.org que pretén mostrar de forma gràfica la quantitat de sucre que tenen en la seva composició molts dels productes industrials que consumim habitualment. Per a això, l'autor del projecte fotografia aquests productes d'una manera desitjable (utilitzant les seves mateixes tàctiques de màrqueting) al costat del sucre que conté, utilitzant terrossos com a mesura gold standard ja que és una manera familiar de poder quantificar-lo.

Cada terròs equival a 4 grams de sucre i segons l'OMS hauríem consumir un màxim de 25 grams diaris. Però quan consumim qualsevol d'aquests aliments, poques vegades som conscients de la quantitat que ens estem ficant en el cos, tot i que aquest ingredient pot crear dependència i el seu abús produeix sobrepès, diabetis, càries o risc cardiovascular.

Es tracta de productes utilitzats molt freqüentment en el nostre dia a dia, que en ocasions ens creen confusió i ens fan baixar la guàrdia quan el seu etiquetatge va acompanyat per un "light", "desnatat", 0% matèria grassa, ... a més d'aquests productes , hi ha d'altres que creuríem inofensius però que després d'aquestes imatges et sorprendran.

Aquí et deixem alguns exemples perquè reflexions sobre la teva dieta i sobre la qual li proporcionem als més petits, als quals acostumem des dels seus inicis a grans quantitats de sucre elevant el seu llindar de sabor dolç, el que provoca que cada vegada necessiten més quantitat perquè un dinar els sàpiga bé.

        

Per a més informació i visualització d'imatges consulta el web sinAzucar.org.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei, en funció dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí .