Cada terròs equival a 4 grams de sucre i segons l'OMS hauríem consumir un màxim de 25 grams diaris. Però quan consumim qualsevol d'aquests aliments, poques vegades som conscients de la quantitat que ens estem ficant en el cos, tot i que aquest ingredient pot crear dependència i el seu abús produeix sobrepès, diabetis, càries o risc cardiovascular.
Es tracta de productes utilitzats molt freqüentment en el nostre dia a dia, que en ocasions ens creen confusió i ens fan baixar la guàrdia quan el seu etiquetatge va acompanyat per un "light", "desnatat", 0% matèria grassa, ... a més d'aquests productes , hi ha d'altres que creuríem inofensius però que després d'aquestes imatges et sorprendran.
Aquí et deixem alguns exemples perquè reflexions sobre la teva dieta i sobre la qual li proporcionem als més petits, als quals acostumem des dels seus inicis a grans quantitats de sucre elevant el seu llindar de sabor dolç, el que provoca que cada vegada necessiten més quantitat perquè un dinar els sàpiga bé.





Per a més informació i visualització d'imatges consulta el web sinAzucar.org.