Blog

 • Invisalign - La revolució de l'ortodòncia

  Dimarts 24 de Abril de 2018
  Dental
  Amb el sistema d'ortodòncia invisible pots aconseguir millorar l'estètica del teu somriure d'una manera més segura, eficient i pràcticament invisible.
 • La malaltia periodontal

  Divendres 28 de Abril de 2017
  Dental
  9 de cada 10 adults majors de 35 anys pateixen processos periodontals. La malaltia periodontal afecta l'estructura de suport de la dent.
 • Halitosi (mal alè)

  Divendres 28 de Abril de 2017
  Dental
  Al voltant del 90% dels casos tenen el seu origen en problemes orals: dipòsits de bacteris i restes alimentaris a la llengua, infeccions a les genives i sequedat bucal, principalment.
 • Maloclusions en nens i ortodòncia infantil

  Dimecres 26 de Abril de 2017
  Dental
  Les maloclusions són un dels problemes més habituals en salut bucodental, després de la càries i els problemes periodontals. Es tracta de la posició inadequada de les dents, que produeix una acceptació incorrecta entre els mateixos en tancar completament la boca.
 • Gamaclinic. Vocació dental i mèdica

  Divendres 28 de Abril de 2017
  Dental
  Amb més de 30 anys de servei a Carnellá, Gamaclinic amplia els seus serveis amb tractaments complementaris i amb el màxim rigor mèdic
 • És útil el fil dental?

  Dimecres 26 de Abril de 2017
  Dental
  Tots sabem l'important que és tenir una bona higiene oral diària, però no tots som igual de rigorosos i constants. Fins i tot cepillándonos als 2 minuts mínims necessaris no podem arribar al cent per cent de la nostra higiene dental, necessitem complementar-la amb l'ús del fil dental.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei, en funció dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí .