Blog

  • Fisioteràpia, ¿En què consisteix?

    Dimecres 12 de Abril de 2017
    Fisioteràpia
    És més eficaç prevenir que curar, quantes vegades hem escoltat o dit això? Però de vegades, per falta de temps per a nosaltres mateixos ens adaptem a conviure amb el dolor ja suportar, fins i tot de vegades a força de medicació. Aquesta actitud el que fa és solucionar per moments les nostres incomoditats però no actuem en l'origen del dolor. Quantes vegades hem arribat a casa amb dolor a les cervicals, zona lumbar, ... o fins i tot ja ens hem despertat així. Si aquest és el teu cas, hauries de fer tractament de Fisioteràpia.
  • On el sucre s'amaga

    Dimecres 12 de Abril de 2017
    Dental
    En aquests últims dies, ens hem fet ressò del projecte dut a terme per sinAzucar.org que pretén mostrar de forma gràfica la quantitat de sucre que tenen en la seva composició molts dels productes industrials que consumim habitualment.
    Segons l'OMS hauríem consumir un màxim de 25 grams diaris però, sense saber-ho, consumim moltíssim més.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei, en funció dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí .