Blog

SENSIBILITAT DENTAL

SENSIBILITAT DENTAL
La sensibilitat dental és una patologia freqüent en adults d'entre 25 i 45 anys, encara que és cert que l'edat no influeix en ella i pot presentar-se a qualsevol edat. És el dolor dental més freqüent i pel que menys es consulta i es va al dentista. S'ha de tenir en compte que pot ser el primer símptoma de l'existència d'altres patologies que, si es diagnostiquen aviat, poden ser tractades de manera efectiva.

La sensibilitat dental pot desenvolupar-se amb el temps quan la part interna més tova de les dents, anomenada dentina, queda exposada. La dentina, que en situació normal es troba sota l'esmalt i la geniva, pot quedar exposada com a resultat de problemes comuns com la recessió de genives i el desgast de l'esmalt.

Una de les causes principals de sensibilitat detal està relacionada amb la dieta. L'abús de bevidas i aliments àcids incideixen negativament en l'esmalt de les teves dents. Cal tenir en compte amb aliments com el vinagre, cafè, refrescos, vi, suc de taronja ...
És aconsellable que esperem uns 10 minuts abans de rentar-nos les dents després d'ingerir aliments àcids.

És molt important que vinguis a veure'ns, perquè junts puguem trobar la causa del teu problema. La teva tècnica de raspallat, el tipus de pasta, la qualitat i duresa del raspall són exemples de possibles causes de la sensibilitat dental.

A més a la clínica disposem de tractaments químics preventius que poden ser de gran ajuda.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei, en funció dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí .