Blog

PROTECTORS BUCALS

PROTECTORS BUCALS
Avui dia estem acostumats a fer cert tipus d'esports amb casc, genolleres, colzeres ... Sabem que són necessaris per evitar lesions al cap i articulacions. Però què passa amb les nostres dents, genives, mandíbula i teixits tous de la boca?
Els protectors bucals es recomanen en tot tipus d'esports de contacte, com ara rugbi, hoquei, boxa, bàsquet, futbol i patinatge, per exemple.
Les lesions més habituals són traumatismes dentals, fractures de pròtesis, ferides per aparells d'ortodòncia o lesions de llavi.
Hi ha diversos tipus, des dels prefabricats o semiadaptats als fets a mida. Aquests últims són sens dubte els més recomanables, ja que estan fabricats per un odontòlegs sobre la base dels motlles de la boca de l'esportista. Aconsegueixen una adaptació total, protegeixen més i són més còmodes. A més, permeten parlar i respirar amb normalitat i produeixen una mínima tensió a la mandíbula.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei, en funció dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí .