Blog

ORTODÒNCIA INVISIBLE

ORTODÒNCIA INVISIBLE
Avui dia és molt comú la pregunta sobre què és millor per redreçar les dents, si l'ortodòncia convencional o amb alineadors transparents. La resposta és que totes les tècniques són eficaços si el professional està familiaritzat amb elles. Totes les tècniques tenen els seus avantatges i els seus desavantatges, i és important que el pacient sigui conscient d'això abans de començar amb el tractament.
Els brackets porten anys utilitzant-se, i se seguiran utilitzant. Els resultats de la mà d'un bon professional són òptims.
La tècnica amb alineadors invisibles té avantatges molt cridaneres per al pacient:
* Estètica
* Facilitat en la higiene, ja que s'extreuen per menjar i per raspallar-se les dents.
* Disminueixen les molèsties, ja que els frecs en la mucosa són molt rars. No solen produir nafres, per la qual cosa els casos d'urgència amb Invisalign són molt rars.
* Pacients amb molt poc temps per acudir a l'dentista, o que viatgen molt. els casos de invisalign requereixen menys temps de butaca, no hi ha descementado de brackets ...

Les dues tècniques necessiten col·laboració per part de l'pacient, ja que si aquest no és constant amb l'ús de l'alinaedor la tècnica fracassa. De la mateixa manera, un pacient amb mala higiene no és susceptible de ser tractat amb brackets, encara que també és una contraindicació per a la tècnica amb Invisalign.

És per això que el principal és que es busqui un bon professional, que pugui aconsellar en cada cas quina és la tècnica d'elecció i finalitzar el tractament amb èxit.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei, en funció dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí .