Blog

EL SAGNAT DE LES GENIVES

EL SAGNAT DE LES GENIVES
¿Quan et raspalles les dents et sagnen les genives?
¿Potser menjant un aliment dur com una poma o pastanaga, notes que et fan mal?
¿Al mínim frec sents molèsties i detectes taques de sang a la boca?

Has de saber que aquests símptomes no són comuns ni habituals i poden estar indicant una malaltia a les genives. Has de tenir en compte que si aquests símptomes es repeteixen en diverses ocasions has de visitar al teu odontòleg el més aviat que puguis.
Les malalties periodontals, tant la gingivitis com la periodontitits són malalties que poden tenir conseqüències greus, com ara pèrdua de peces dentals i tot el que això comporta.

Una geniva sana NO SAGNA
Un dels majors problemes, és que la societat ha assumit el sagnat de genives durant molt de temps com una cosa normal i fins i tot que indicava que tot funcionava de forma correcta, per això des de les clíniques dentals insistim que això no és així, una geniva sana NO SAGNA sinó és per un cop o ferida.

Què és la GINGIVITIS ?, Com sé si la pateixo?
Una Gingivits és una malaltia bucal que afecta les genives, el seu origen és bacterià i té a veure amb la placa bacteriana que s'acumula, així com amb la tosca que genera aquesta placa bacteriana.
Haurem de posar-nos en alerta si detectem una inflamació de les genives, que es tornen vermelloses, i sagnants. Sinó la tractem pot generar una malaltia més greu a les zones toves de la boca. Aquesta malaltia, a més del mal aspecte de les genives, produeix mal alè.

Què és la PERIODONTITIS ?, Com puc notar-ho i anar a la clínica dental?
La Periodontitis és un agreujament de la Gingivitis, també provocada pels bacteris que habiten en la nostra boca i que es generen en la ingesta de menjar. En aquest cas la geniva comença a separar-se la dent ja retrocedir, és a dir, fer-se més petita. Això fa que la dent quedi menys subjecte i a més que vagi introduint entre dent i geniva brutícia i més bacteris. A més de la geniva, també es veu afectat l'os que envolta la dent, el que provoca mobilitat que acaba fent que la dent es perdi sense solució.


Un tractament a temps pot evitar la pèrdua de peces dentals. No dubtis a consultar plans de prevenció d'aquestes malalties.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei, en funció dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí .