Blog

PEELING QUÍMIC PER A L'ELIMINACIÓ DE TAQUES

PEELING QUÍMIC PER A L'ELIMINACIÓ DE TAQUES
Les taques marrons també anomenades "taques de la vellesa" o "taques de sol" poden d'aparèixer a qualsevol edat en el coll, el pit, la cara i les mans. Són principalment causades per l'exposició als raigs UV.


El peeling químic és un procediment de rejoveniment de la pell en el qual se li aplica una solució química per tal d'eliminar les capes superiors danyades. Les capes de pell revelades després de realitzar un peeling químic són mes noves i per tant més suaus i joves.
Els peelings químics s'utilitzen per tractar les arrugues, eliminar taques facials i per a les cicatrius, sobretot a la zona de la cara, on tenen un efecte rejovenidor força notable. L'exfoliació química es pot fer sola o en combinació amb altres procediments.
El tractament es pot realitzar a diferents profunditats (light, mitjà o profund) en funció dels resultats desitjats, la qual cosa s'aconsegueix usant una solució química diferent per a cada cas. Els peelings químics profunds tenen millors resultats, però també hem de tenir en compte que impliquen temps de recuperació més llargs.

Cal tenir en compte que aquest moment és ideal per realitzar aquest tipus de tractaments, ja que necessitem que no hi hagi sol i que el pacient pugui fer vida normal.

És molt important que aquest tractament sigui diagnosticat per un metge estètic. A l'àrea de Medicina Estètica de GAMACLINIC nostre expert en medicina estètica t'assessorarà sense compromís, perquè sàpigues què tratamento s'adapta millor a les teves necessitats. Estarem encantats d'atendre't.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei, en funció dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí .