Blog

Llavis perfectes

Llavis perfectes
Els llavis són en l'actualitat un dels trets facials més enaltits com a signe de bellesa i sensualitat.
Gràcies a la medicina estètica, pots aconseguir el somriure desitjada adaptada les característiques de la teva cara ja la teva personalitat.


Cada boca és diferent i per això necessiten un tractament i un disseny personalitzat adaptat a les seves necessitats. És important realitzar un diagnòstic mèdic que avaluï l'anatomia dels llavis, la regió peribucal, les estructures òssies, estat dental, músculs associats, pell i així buscar la millor solució per aconseguir "el llavi desitjat"

Un dels principals tractaments d'estètica de llavis, però no l'únic, és l'Àcid Hialurònic (AH). Vegem com funciona.

L'àcid hialurònic (AH) forma part de la nostra pell de forma natural i el trobem en múltiples teixits. Una de les seves característiques és la seva capacitat de retenir aigua, el que proporciona hidratació i l'augment de volum.

El problema és que, amb l'edat, es redueix la producció d'AH el que provoca l'envelliment progressiu de la pell i els teixits. Per compensar aquest procés hi ha tractaments de bellesa que consisteixen en injectar AH en les zones a tractar.

Al mercat hi ha diversos tipus d'AH i cada un té característiques fisicoquímiques diferents per respondre a necessitats diferents. Per aquesta raó, és imprescindible realitzar un diagnòstic correcte de cada cas. Els més utilitzats són:
  • No reticulats i de baix pes molecular, que s'utilitzen per biorrestructuració, hidratació i estimulació de nou col·lagen.
  • Reticulats, són els indicats per efecte lifting amb poca capacitat d'hidratació i mitja d'estimulació.

A més, actualment, molts laboratoris intenten crear l'AH ideal, combinant diferents pesos moleculars i reticulaciones per tenir una alta capacitat de biorrestructuració i efecte lífting. Pel que les alternatives de producte són moltíssimes i és important saber quin és l'indicat en cada cas

En resum, l'aplicació d'àcid hialurònic ha de realitzar sempre un professional mèdic qualificat i amb provada experiència. Només així es poden assegurar l'èxit del tractament.

A l'àrea de Medicina Estètica de GAMACLINIC trobaràs aquest tractament i molts més per oferir-te la millor solució per a tu.
Visita'ns sense compromís. Estarem encantats d'atendre't.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei, en funció dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí .